۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۰

سهمِ شما، زندگیِ آن‌هاست

یک آجر برای امید

بنای مهربانی در حال ساخت است؛ سهم شما، امید یک خانواده
یک آجر برای امید

مدیرکل بهزیستی در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی از آغاز پویش ملی «بنای مهربانی» با مشارکت سازمان بهزیستی کشور و همراه اول خبر داد و از مردم نیک‌اندیش، فعالان اقتصادی و اصناف خواست با مشارکت در این پویش تا ۲۵ تیرماه، در تأمین نیازهای معیشتی مددجویان و حمایت از تحصیل کودکان بازمانده از آموزش سهیم شوند.

فرگل صحاف مدیرکل بهزیستی در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با تشریح پویش ملی «بنای مهربانی» که با مشارکت سازمان بهزیستی کشور و شرکت همراه اول در حال اجراست، اظهار داشت: این پویش با هدف جلب مشارکت‌های مردمی برای تأمین اقلام معیشتی خانواده‌های تحت پوشش، تهیه لوازم بهداشتی تخصصی مددجویان دارای ضایعه نخاعی و حمایت تحصیلی از کودکان بازمانده از تحصیل طراحی و اجرا شده است.

وی با اشاره به اهمیت گسترش فرهنگ مشارکت‌های اجتماعی افزود: همراهی خیرین، فعالان اقتصادی و اصناف می‌تواند نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی جامعه هدف بهزیستی و تقویت خدمات حمایتی این سازمان داشته باشد.

مدیرکل بهزیستی از هم‌استانی‌های نیک‌اندیش دعوت کرد تا با پیوستن به این پویش ملی، در مسیر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه سهیم شوند و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۵ تیرماه با مشارکت در پویش «بنای مهربانی» سهمی در تأمین نیازهای اساسی خانواده‌های تحت پوشش، ارتقای سلامت مددجویان دارای ضایعه نخاعی و حمایت از ادامه تحصیل کودکان بازمانده از تحصیل داشته باشند.

وی تأکید کرد: میزان مشارکت در این حرکت انسان‌دوستانه نه به مبلغ کمک، بلکه به گستره همدلی و همراهی مردم بستگی دارد و هر کمک، هرچند کوچک، می‌تواند گامی مؤثر در ساختن بنایی از امید و مهربانی برای جامعه هدف بهزیستی باشد.

علاقه‌مندان برای مشارکت در این پویش می‌توانند از طریق روش‌های زیر اقدام کنند:

شماره کارت: ۶۳۶۷-۹۵۷۰-۷۹۳۴-۲۱۱۴  
کد دستوری: #۶۱۶۰*۶۶۵۵*  
درگاه آنلاین: https://mosharekat.behzisti.ir

آرامش یک سفره، سلامت یک عزیز و آینده روشن یک کودک، با گامی کوچک از سوی مردم نیکوکار ممکن می‌شود؛ گامی که می‌تواند امید را در زندگی بسیاری از خانواده‌های نیازمند زنده نگه دارد.

یک آجر برای امید

کد خبر 189828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد